Revisionist Horst Mahler & Enkele Onthullende Feiten uit de Joodse Geschiedenis.

We zijn er nu wel mee bekend: het is in Duitsland (en verschillende andere landen in Europa) verboden de holocaust te ontkennen. Tevens is het er verboden het Nazisme te verheerlijken, te ondersteunen en te rechtvaardigen. Degenen die dit desondanks tóch deden (of doen), worden van volksverhetzüng beschuldigd ofwel het aanzetten tot rassenhaat. Hier zijn er in het verleden verschillende mensen van beschuldigd en werden na berecht te zijn, veroordeeld tot een gevangenisstraf van een tot vijf jaar. Vandaag de dag staat Horst Mahler in de belangstelling van de media en ook hij is voor hetzelfde “vergrijp” in het verleden berecht. Hij zou een van de mede-oprichters van de Baader-Meinhof-Groep ook wel bekend als de Rote Armee Fraction (RAF) zijn. Tevens zou hij bij verschillende gelegenheden de Nazi-groet (rechterarm schuin omhooggestrekt) hebben gebracht. In 2009 werd Mahler tweemaal voor zijn visie op de holocaust (hij betwijfelde of Hitler en de Nazi ’s wel zes milioen Joden om het leven hadden gebracht) en tijdens zijn eerste berechting werd hij veroordeeld tot vijf jaar cel en tijdens de tweede rechtszitting werd hij veroordeeld tot zes jaar cel. In 2015 werd Mahler tijdelijk vrijgelaten vanwege zijn slechte gezondheid. Op 19 april zou Mahler de rest van zijn straf uitzitten in de gevangenis van Brandenburg maar hij zou niet op zijn komen dagen. Nu blijkt hij naar Hongarije te zijn gevlucht waar hij asiel zou hebben aangevraagd. https://thelocal.de20170515left-wing-terrorist-turned-holocaust-denier-seeking-asylum-in hungary-report

DE.Mahler.Freiheit fuer Horst Mahler.Aufruf.November 2014

forum.codoh.com

 

Ja, Maar … Wát Hebben Zij dan toch Precies Gezegd? 

 

Nu zal het een en ander wel waar zijn over Mahler’s lidmaatschap bij de RAF in het verleden. Maar waar het om gaat, is dit: steeds als we van tijd tot tijd het nieuws in de media en pers horen waarin ons wordt meegedeeld dat er hier of daar weer een “holocaust-ontkenner” of “Nazi-sympathisant” tot een bepaalde boete en celstraf is veroordeeld, wordt als reden hiervoor slechts vermeld dat hij de holocaust “ontkend” heeft en verder dat hij aangezet heeft tot “rassenhaat.” En het is nu slechts dít wat we over hen die een ándere mening over de holocaust hebben, lezen. Een ander voorbeeld is Ernst Zundel die in het verelden meer dan eens de rechtszaal van binnen heeft gezien. In februari 2007 werd Zundel tot tevredenheid van het Canadian Jewish Congress veroordeeld tot vijf jaar cel vanwege “ontkenning van de holocaust”, het beheren van een “Nazi-propaganda-uitgeverij” vanuit Canada, het beheren van een website waarop “anti-Joodse sentimenten” werden verkondigd. http://www.cbc.ca/news/world/ersnt-zundel-sentenced-to-5-yaers-for-holocaust-denial-1.659372 Ook hier weer hetzelfde liedje: “holocaust-ontkenning”, “anti-Joodse sentimenten.” Maar … wát hebben zij dan precies gezegd?

 

Horst Mahler: Gelegenheid om zijn Visie over Bepaalde Feiten te Verkondigen. 

 

Nu is er tegenwoordig op vele websites te lezen, wát “holocaust-onkenners” zoals Mahler, Zundel, en vele anderen hierover hebben beweerd en dit nóg doen. Maar via de gevestigde media en pers hebben zij nooit hún visie op de holocaust kunnen verkondigen. Nu (vermoedelijk voor de eerste maal) kreeg Mahler die gelegenheid wél. Voordat hij op 19 april 2017 de resterende drie en een half jaar aan celstraf uit zou gaan zitten, had het gerecht Mahler toegestaan, zíjn visie over wat hij gelooft te vertellen. Nu waren er al enkelen die meenden dat dit wel eens in scene gezet zou kunnen zijn; het was immers ongehoord dat een “holocaust-ontkenner” via de conventionele kanalen zíjn visie kon geven! Volgens hen kon het dan ook niet anders of het zou een van tevoren opgezette zaak zijn  geweest. Wel, of dit nu wél of níet zo is, kunnen we uiteraard niet bewijzen. Maar via deze weg kreeg Mahler in ieder geval de gelegenheid om het grote publiek (met name zijn mede-Duitsers) bepaalde feiten te vertellen die voor ons tot dan toe verborgen waren gebleven. Zo verklaart hij waaróm Maarten Luther (die de Joden aanvankelijk zo gunstig gezind was) er uiteindelijk toe kwam om zijn “Von der Juden und ihren Lügen” (Over de Joden en hun Leugens) te schrijven. Hij haalt hierbij de Joodse historicus, Henrich Graetz, aan die eens zei dat Luther de Joden gunstig gezind was door voor hen op te komen tegen de Dominicaner Orde. In die tijd verklaarde deze orde dat de Talmud een “duivelsboek” was en er bij de keizer op aandrong die te verbranden. Luther wist destijds niets af van de Talmud. Hij meende dat de Joden onterecht door de orde werden vervolgd en nam het daarom voor hen op. Hij was echter in staat geweest de Hebreeuwse taal te leren en nadat hij op de een of andere wijze een exemplaar van de Hebreeuwstalige Talmud in handen had gekregen en gelezen, veranderde de houding van Luther tegenover de Joden volkomen. Mahler verklaart tevens wat de Talmud leert over meisjes van drie jaar en een dag. Mahler vertelt dat de Talmud er blijk van geeft dat de Joden een “goddelijke missie” zouden hebben om de rest van de mensheid te vernietigen. Hij vertelt ook dat de slavenhandel in het verleden een “Joodse onderneming” was waardoor “het hart van Afrika” (vanwaar de zwarte medemensen als slaven weg werden gevoerd) vernietigd werd. Hij zegt dit in verband met de beschuldiging dat “wij” door de joden aaangeklaagd zijn voor de moord op zes miljoen Joden. Dan zouden ook “wij” hén misdaden als de slavenhandel in het verleden waarvan zij de hoofdarchitecten waren, voor ogen moeten houden aldus de mening van Mahler. Ook de economische crisis valt volgens Mahler terug te voeren op “Joden.” Door deze crisis en “diefstal door woekerrente” wordt de mensheid tot een maximum uitgezogen en wordt de wereld als resultaat hierdoor verarmd. https://www.youtube.com/watch?v=ZmKDGjf3P_8 (“Horst Mahler – Last public appearance before returning to prison 19 April 2017”)

 

Enkele Wáre Feiten. 

 

Wel, wát vertelt Mahler hier nu allemaal? Het is hierboven (en in de video op youtube) allemaal te lezen (en te horen.) Laten we nu enkele voorbeelden die eigenlijk wáre feiten zijn eens noemen.

De Slavenhandel in het Verleden. 

De Joodse Hollywood-ergisseur, Steven Spieberg, geeft de slavenhandel via verschillende van zijn filmproducties weer als uitsluitend een christelijke onderneming. Maar David Duke (die ook tegenwoordig door de Joodse Anti-Defamation League (ADL) als een aanhanger van extreem-rechts wordt bestempeld), heeft uit Joodse bronnen weten vast te stellen dat de slavenhandel (van de 16e tot de 19e eeuw) een (hoofdzakelijk) Joodse onderneming was:

“They came with ships carrying African Blacks to be sold as slaves. The traffick in slaves was a royal monopoly , and the Jews were oftend appointend as agents for the Crown in their sale.” 

“[The Jews] were the largest ship chandlers in the entire Carribean region, where the shipping business was mainly a Jewish enterprise.”  

“The ships were not only owned by Jews, but were manned by Jewish crews and sailed under the command of Jewish captains.” (“New World Jewry, 1493-1825: Requiem for the Forgotten”, Seymour B. Liebman.)

“Jewish merchants played a major role in the slave trade. In fact, in all the American colonies, whether French (Martinique), British, or Dutch, Jewish merchants frequently dominated.” 

“This was no less true on the North American mainland, where during the eighteenth century Jews participated in the ‘triangular trade’ that brought slaves from Africa to the West Indies and there exchanged them for molasses, which in turn was taken to New England and converted into rum for sale in Africa.” (“Jews and Judaïsm in the United States: A Documentary History”, Marc Lee Raphael.)  Zie voor dit en meer: https://www.youtybe.com/watch?v=MzxVjBxjX-4 (“The True World Masters of Slavery … Do You Still Belive It Was The White Man?.wmv”)

Wat Horst Mahler dus had verteld over de slavernij in het verleden als een “Joodse onderneming” is dus niet onjuist gebleken!

JewishSlaveTradeOwnerJewsMeme

De Economische (Financiële) Crisis. 

Het was Ron Paul, een patriotischs-gezinde Amerikaan die toen hij op 26 februari 2009 zijn “Federal Reserve Transparancy Act” bij het Huis van Afgevaardigden indiende, zei dat de Amerikaanse Federal Reserve de “hoofddader” achter de economische crisis was. Met dit wetsvoorstel beoogde Paul de kritische doorlichting van de Federal Reserve om zo meer transparantie in dit financiële istituut te krijgen. De Federal Reserve wordt gedomineerd door en is het eigendom van Joden! En het zijn zij die voor de financiële crisis (waarbij letterlijk miljoenen Amerikanen en Europeanen in grote problemen kwamen en de daaropvolgende monsterlijke en krankzinnige bezuinigingen) verantwoordelijk zijn! http://www.realjewnews.com/?p=499 (“Federal Reserve Jewish Tsunami Drowns US”)  En ook hier heeft Mahler het bij het rechte eind toen hij zei dat de crisis was veroorzaakt door Joden! Natuurlijk heeft de machtige Joodse investeringsbank, Goldman Sachs (onder leiding van de Rothschilds), hier ook een prominente rol in gespeeld. Het zijn nu déze wáre feiten die door de door Joodse zionisten beheerste media en pers worden beschreven als “aanzetten tot raciale haat” door “anti-Semieten” en meer van dergelijk nonsens. Maar nu zijn deze feiten (en geen “veronderstellingen” of “kwade geruchten”) via het internet en social media tenslotte tóch naar buiten gekomen. En een van hen die ze tijdens een van de uiterst zeldzame gelegenheden openlijk naar buiten had gebracht, is Horst Mahler. 

download (5)

smoloko.com

 

Ton Nuiten – Woensdag 17 Mei 2017.

 

 

 

 

Over Ton Nuiten

Lees veel, zoek bepaalde dingen betreffende de geschiedenis uit. Het is voornamelijk de alternatieve geschiedenis waar ik geïnteresseerd in ben; het is een geschiedenis waarvan of nooit iets door de gevestigde ("manistream") media melding is gemaakt of waarvan er slechts "stukjes waarheid" van zijn vermeld. Hierbij werd nooit het "grotere, samenhangende beeld" van een bepaalde gebeurtenis weergegeven. Verder houdt ik mij bezig met schrijven, gitaarspel, tekenen en zoals gezegd, veel lezen!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.