Spielberg and the Eleven Million — Welcome to aladdinsmiraclelamp – opinions without border

March 19, 2019 renegade 8 Comments By Irmin In an episode of Steven Spielberg’s miniseries Band of Brothers (2001) American soldiers, the men of Easy Company, stumble upon a German concentration camp, a satellite of Dachau, where to their horror they discover hundreds of emaciated Jews, along with about an equal number of Jewish corpses. It is the spring […]

via Spielberg and the Eleven Million — Welcome to aladdinsmiraclelamp – opinions without border

Over Ton Nuiten

Lees veel, zoek bepaalde dingen betreffende de geschiedenis uit. Het is voornamelijk de alternatieve geschiedenis waar ik geïnteresseerd in ben; het is een geschiedenis waarvan of nooit iets door de gevestigde ("manistream") media melding is gemaakt of waarvan er slechts "stukjes waarheid" van zijn vermeld. Hierbij werd nooit het "grotere, samenhangende beeld" van een bepaalde gebeurtenis weergegeven. Verder houdt ik mij bezig met schrijven, gitaarspel, tekenen en zoals gezegd, veel lezen!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Spielberg and the Eleven Million — Welcome to aladdinsmiraclelamp – opinions without border

  1. Ton Nuiten zegt:

    Thank you very much for your response, Henry; I have often visited the site of http://www.wintersonnewende.com. Thanks to the excellent work of the people behind that site, we know now that all those concentration camps were not the “death factories” as described by those “Holocaust survivors.” They were just work camps. In the past, I have ordered the book, “Death Camps of the Soviets. From Sachsenhausen o Buchenwald” by Adrian Preissinger by this site. I have read it. And now I know that what the Soviets did with the Germans was much more horrible than what the Germans (allegedly!!) did to the Russians! Again, thank you very much for your response!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.