Website met Disinformatie: Hungarianfreepress.com; György (Georg) Lukács & zijn “Frankfurt-School: Oorsprong van “Politieke Correctheid.” De Waarheid over “Politieke Correctheid” ofwel “Cultureel Terrorisme” onthuld door Jerry Barrett.

In februari van dit jaar (2017), heeft de Hongaarse regering hey besluit genomen, het beeld van György Lukácks, te verwijderen. Dit beeld staat in Szent István Park. Wie was György (Georg) Luckács? Hij was een filosoof die zowel Joods als een Communist was. Het beeld zal (of is al) vervangen met dat van Sint Stefanus, de stichter van Hongarije. Het idee om het beeld van Luckács te laten verwijderen, was afkomstig van Marcell Todoky, een Hongaarse nationalist en lid van de partij, Jobbik, die door velen wordt beschouwd als een neo-nazipartij. Het was Imre Varga, een bekende beeldhouwer en winnaar van de Kossuth-prijs, die in 1985 de opdracht kreeg, het beeld van Luckács te diens nagedachtenis te vervaardigen:

“Dit project was gesponsord door de Hongaarse Academie der Wetenschappen. Tijdens de onthulling van dit beeld, prees János Szentágothai, een gerespecteerde onderzoeker en president van de Academie, Lukács’ bijdrage aan de filosofie en in de afgelopen 32 jaar is dit beeld een integraal deel van dit schone park geworden.” 

“Lukács was een van de meest invloedrijke filosofen van de 20e eeuw. Zijn boek, “Geschichte und Klassen bewusstsein” (Geschiedenis en Klassenbewustzijn), blijft verplichte leerstof voor degenen die filosofie studeren. Thomas Mann werd geïnspireerd door Luckács en schilderde hem af als “Naphta” in “De Magische Berg.” Lukács had een grote invloed op de formering van de filosofische undamenten van Nieuw-Links, in zowel Europa en Amerika, en zijn werken worden in grote universiteiten over de hele wereld geleerd.” 

Nu schijnt de Jobbik-partij bepaalde problemen te hebben met Lukács:

“De problemen van Jobbik met Lukács liggen waarschijnlijk bij diens Joodse wortels. Zijn vader, Jószef (geboren Löwinger), veranderde de familienaam in eind 1800 toen Geörgy nog een dreumes was en de familie volledig in de Hongaarse samenleving geassimileerd was, in het Hongaars-klinkende Lukacs.” 

Lukács zou niets van doen hebben met het Jusaïsme maar toch noemt Jobbik hem Löwinger om zo zijn ware achtergrond te benadrukken. Om kort te zijn, Jobbik zou een “anti-Semtische partij” zijn. En die partij heeft nóg iets over Luckács te zeggen:

“De politici van Jobbik beweren dat de cultuur van Hongarije en de “ziel van de natie” vergiftigd zijn door Joden zoals Lukács. Deze “vervuiling” moet worden “gezuiverd” en de regerende partij, Fidesz, schijnt gewillig te zijn, deze kulturkampf te assisteren om het land van deze “Joods-Bolsjewistische dreiging” af te helpen.” hungarianfreepress.com/2017/02/16/hungary-is-removing-statue-of-philosopher-gyorgy-georg-lukacs-he-was-marxist-and-jewish/ Tenslotte zezen we er nog het volgende:

“Onder Viktor Orbán marcheert Hongarije ietwat gelijk met Duitsland in de jaren ’30 op een gevaarlijke weg. Het glijdt weg in een bizar rechts-nationalistisch dictatorschap met sterke anti-Semitische tendensen. De verwijdering van het beeld van Lukács is slechts weer zo een stap.” 

Dit artikel, geschreven door György Lázár, is een van de vele voorbeelden van disinformatie. De verwijdering van het beeld van Lukács, de weerstand van de kant van Jobbik tegen deze filosoof, Het “bizar rechts-nationalistisch dictatorschap” van premier Viktor Orbán, dit alles wordt toegeschreven aan “anti-Semitisme.” György Lukács wordt hier afgebeeld als een zeer gerespecteerde filosoof die anderen tot inspiratie is geweest. Nochtans staan er twee afbeeldingen, een van de Zes-puntige Ster én een van het gelaat van Lukács zelf. Op de laatste afbeelding staat te lezen dat hij de belangrijkste inspiratiebron voor de Frankfurt-School is geweest en staan er de volgende woorden te lezen:

“Ik wil een pessimistische cultuur … Een wereld prijsgegeven door God.” 

Wát Lukács in zijn tijd in gedachten had, was een “pessimistische cultuur” die volkomen verdorven, losbandig en immoreel was. En de Frankfurt-School was een Marxistisch-Bolsjewistische instelling die een dergelijke cultuur moest creëren en bevorderen. Lukács wilde een wereld, een samenleving,  die aldus verdorven was, zónder God. 

Jerry Barret & de Waarheid over György Lukács en de Frankfurt-School. 

 

Korte tijd geleden heeft Texe Marrs, president van “Power of Prophecy”, de leiding voor diens wekelijkse radioprogrammas overgedragen aan Jerry Barrett, reeds lang een van de trouwe medewerkers van Texe. In de huidige uitzending van vrijdag 8 december 2017 die te beluisteren is tot vrijdag 15 december aanstaande, legt Barrett op deskundige wijze uit wie Lukács en wát die “Frankfurt-School” nu precies waren. En dit werpt een heel ander licht op deze instelling en haar belangrijkste inspiratiebron. Het is nl. vanuit Lukács-Löwinger en zijn school waar de huidige zo bekende politieke correctheid ofwel het “Cultureel Terrosime” afkomstig is! De uitzending is te beluisteren via deze link: http://www.powerofprophecy,us/popcast/4917.mp3 (“The Birth of Political Correctness”) En na het beluisteren van dit ptogramma zal het duidelijk zijn: György (Georg) Lukács was één van die Bolsjewistische Joden die via “zijn” Frankfurt-School” naast Duitsland tevens de hele westerse samenleving (Europa en de Verenigde Staten) wilde ondermijnen, en daar is hij intussen goed in geslaagd; waar we maar ook kijken, overal is er vandaag de dag spraken van “politieke correctheid” hetgeen betekent dat bepaalde onderwerpen een taboe zijn om besproken te worden. Het Bolsjewistisch regime in Rusland waarvan de aard eigenlijk een Rood Joods Terreur-regime was, ís zo ’n bepaald onderwerp. Of in het openbaar verkondigen dat homosexualiteit en transgendernisme niet goed zouden zijn, is weer een ander onderwerp wat tegenwoordig als blijk van “intolerantie” en discriminatie” wordt beschouwd. En homosexualiteit en transgendernisme zijn slecht twee van vele andere fenomenen waarmee de westerse samenleving intussen goed ondermijnd en verzwakt is zoals dit ook vanaf het begin het doel van Lukács en diens school is geweest. Mar in werkelijkheid is de politike correctheid niets anders dan cutureel terrorisme. En wat dit laatste betreft, is dit tegenwoordig goed te merken; eenieder die nog de moed heeft zich uit te spreken tégen homosexualiteit en transgendernisme, wordt geterroriseerd met termen als “intolerant” en “onverdraagzaam.” En het is Jerry Barrett die de duistere rol van de Frankfurt-School dankzij een goede vriend uit Canada aan het licht heeft gebracht!

 

Ton Nuiten – Dinsdag 12 December 2017.

 

 

Over Ton Nuiten

Lees veel, zoek bepaalde dingen betreffende de geschiedenis uit. Het is voornamelijk de alternatieve geschiedenis waar ik geïnteresseerd in ben; het is een geschiedenis waarvan of nooit iets door de gevestigde ("manistream") media melding is gemaakt of waarvan er slechts "stukjes waarheid" van zijn vermeld. Hierbij werd nooit het "grotere, samenhangende beeld" van een bepaalde gebeurtenis weergegeven. Verder houdt ik mij bezig met schrijven, gitaarspel, tekenen en zoals gezegd, veel lezen!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.